donderdag 25 september 2014

Dingen waar ik me aan erger

1. Hoe vervelend is het als je achter mensen fietst die te langzaam rijden om achter te blijven fietsen en te snel zijn om in te halen?? Ze hebben hetzelfde tempo als jij, maar natuurlijk ga jij niet naast ze fietsen (Hey, hallo! Ik ga even naast jullie fietsen omdat jullie hetzelfde tempo als ik hebben (big smile) :D). Dat doet eigenlijk niemand (misschien een enkeling. Knap als je dat durft, haha). Dus je kunt erachter blijven fietsen en je opwinden over hoe langzaam ze wel niet zijn, of je haalt ze in met de gedachte dat je straks helemaal bezweet bent als je ze dan eindelijk hebt ingehaald.


2. Trage mensen. Mensen die zo langzaam lopen dat het voor jou voelt alsof je stilstaat. Mensen die maar niet op willen schieten. Ze lijken geen tijd tekort te hebben, terwijl jij dat wel hebt. Jij staat er dan zo achter: Watcha doing??


3. Klasgenoten die de les verstoren terwijl jij probeert op te letten (soms let je wel eens op, ja). Ze zijn zo luidruchtig dat je de docent niet meer kunt verstaan en helemaal niets meer van de stof begrijpt. And you're like this: Shut your mouth and the bullshit will stop falling out...

4. Mensen die door je heen praten als jij naar een super interessant tv programma kijkt (die heb je thuis). Ze houden maar niet hun mond. Jij waarschuwt ze, maar het houdt niet op. Dan zet je maar de tv harder en hoor je: 'HEY! ZET DE TV NIET ZO HARD! BEN JE DOOF OFZO?!' -__-.


5. Mensen die smakken tijdens het eten. Aargh!
How I feel eating out with my friends. Or scraping your teeth on the fork or spoon!



6. Reclame... Ik wil mijn favoriete serie verder kijken!!!


7. Mensen die steeds weer opnieuw zeuren over waar ze zich aan opwinden bij andere mensen. Steeds maar weer. Laat ze toch!


8. Van die mensen die de deur van mijn kamer open laten staan... Heb je nooit geleerd om de deur achter je dicht te doen als je de kamer (van iemand anders) verlaat?? Als ik op moet staan op de deur dicht te doen... weet dan wat er gebeurt...
this is basically the definition of my daily life... but now i took the screws out of my door and closed it my mom's too weak to lift and move the door so she doesnt come into my room anymore :)
Ik moest hier zo hard om lachen, hahaha :'')










Bron foto's: Pinterest.









 







1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!
Het bericht wordt zo snel mogelijk bekeken!